Bagbremsesæt Tektro AURIGA Bag Sort 1900mm

Bagbremsesæt Tektro AURIGA Bag Sort 1900mm

399,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 14905-290R Sø
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Hydraulisk Bagbremsesæt Tektro AURIGA Bag Sort

1900mm slange medfølger

Kvalitets sæt fre Tektro med mineralsk olie som bremsevæske. (sættet er en Shimano kopi og Shimano bremseklodser B01S kan anvendes)

Komplet bremse, dog skal bremseskivetilkøbes.

Sættet er bleedet og klar til montering.

Dog skal bremseslangen kortes til i længden og monteres på grebet. Dette kan gøres uden efterfølgende bleeding på følgende måde;

  1. Monter grebet på styret
  2. Monter kaliberen ved hjulet (bremseslange er monteret på kaliber) (hvis du ikke har afmonteret hjulet, så husk at fjern afstandsklodsen imellem bremsebelægningerne. Hvis du har afmonteret hjulet, så lad endelig afstands klodsen sidde i)
  3. Før bremseslangen den rette vej frem til bremsegrebet og fastgør den med clips eller strips undevejs (medfølger ikke)
  4. Kort slangen af i den rigtige længde ved bremsegrebet med en skarp skævbider elle lign. (vær opmærksom på at slangen skal kunne nå, også når styret drejes til yderposition. Husk at der ER påfyldt bremsevæske i slange og kaliber, så vær forsigtig)
  5. Ret forsigtigt slangen med en tang ved snittet, så den er hel rund og isæt den medfølgende stift (kan være nødvendig at slå den forsigtigt ind i slangen med lille hammer eller lign. Pas på ikke at spilde bremsevæske ud af slangen, hold den helst med åbningen opad)
  6. Sæt først gummimanchet, derefter omløber og til sidst klembøsning (Oliven) på bremseslangen. Sørg for at den flade ende af klembøsningen vender ud mod omløberen og den koniske ende ind i grebet.
  7. Fjern proppen forsigtigt fra bremsegrebet og før bremseslangen helt i bund
  8. Skru omløberen i og spænd den godt med en 8 mm gaffel nøgle
  9. Fjern afstandsklodsen på kaliberen, monter hjulet og centrer kaliberen.

Du er nu klar til at køre en tur og afprøve din nye bremse. God fornøjelse.