Lazer hjelm Vandal mat sort M-L 55-61 cm eller L-XL 61-64 cm

Lazer hjelm Vandal mat sort M-L 55-61 cm eller L-XL 61-64 cm

449,00 DKK

Ingen bedømmelse

Lazer hjelm Vandal mat sort M-L 55-61 cm eller L-XL 61-64 cm

Nøgle punkter

  • Holdbar beskyttelse. Den meget stødresistente formkonstruktion spreder effektivt kraft fra slag for at sikre beskyttelse af hovedet.
  • Komfort og åndbarhed. 16 ventilationskanaler og polstrede puder tillader hovedet at ånde med maksimal komfort og skyr irritation som kan være forbundet med at bruge en hjelm. Det aftagelige visir beskytter dine øjne mod solens stråler i lyse forhold, reducerer blænding og hjælper dig med at holde koncentrationen på vejen.
  • Perfekt fit. Rollsys spændesystemet sætter sig let og fast om hovedet for et sikkert fit, der ikke ryster og forstyrrer koncentrationen. Juster den integrerede spændemekanisme for optimal komfort under hele turen.
  • Ekstra synlighed. Tænd det integrerede baglys under mørke forhold, for at være sikker på at blive set.
  • Hold insekterne væk. Et integreret insketnet holder fluer, myg og andre insekter fra at irritere hovedbunden under varme forhold, og hjælper dig til at fokusere på vejen under kørsel og gøre din tur mere sikker.

Produkt beskrivelse

En alt-i-en hjelm, når pendlerturen bliver til træning. Vandal Hjelmen er robust, holdbar og fungerer til alle typer kørsel. Fuld ventilation og et justerbart spændesystem sørger for en kølig og komfortabel tur, hvorend du skal hen.

Vandal hjelmen er en multifunktions alt-ien hjelm til alt fra pendling til træning. Den meget stødresistente formkonstruktion spreder effektivt kraft fra slag for at sikre beskyttelse af hovedet, mens det ventilerede design holder dig kølig når du kører i varme forhold. Polstrede puder gør hjelmen komfortabel, så det føles som om den knapt er der. Rollsys spændesystemet sørger for minimal bevægelse på hovedet på cyklen. Når du kører i lyse forhold sørger det integrerede visir afbøjer skær fra solen og forbedrer udsynet. Når du kører i mørke forhold kan du tænde det integrerede baglys og lyse vejen bag dig op, så du bliver set af andre trafikanter.Et integreret insketnet holder fluer, myg og andre insekter fra at irritere hovedbunden under varme forhold, og hjælper dig til at fokusere på vejen under kørsel og gøre din tur mere sikker.