Uvex Quatro Dark Silver

Uvex Quatro Dark Silver

929,00 DKK

Vejl. udsalgspris 949,00 DKK


Ingen bedømmelse


Uvex Quatro Dark Silver

Pålidelig, super velsiddende og let MTB hjelm.

Dobbelt inmould technologi, en perlerække af smarte features: Anatomisk IAS så hjelmen kan reguleres både i højden og vidden. Farve: Dark Silver.
Monomatic lukkesystem og FAS strap for nem regulering af remmen.

17 ventilations kanaler. 
Insektnet. 
Standard puder. 
Forberedt til Uvex led hjelmlygte
Justerbart visir.
295 gram.


Hjelme i verdensklasse

I mere end 80 år har Uvex produceret sikkerhedsudstyr til sportsbranchen, Det hele startede med solbriller, deraf navnet Uvex (Ultra Violet excluded). Siden 1960'erne har brandet Uvex været et verdensomspændende synonym med top kvalitet. I dag producerer Uvex sikkerhedsudstyr til hele sportsbranchen og logoet: Protecting people tages meget alvorligt og betragtes som et ærefuldt job.

Globalt har Uvex skabt en succes historie, med produkter Made in Germany. Nye innovative produkter, materialer og processer udvikles og produceres i Tyskland. Know-how sikrer den høje kvaliteter af produkterne.

Uvex producerer en bred vifte af cykelhjelme, kendetegnet for dem er den høje standard og det moderne design. Specielt udviklet features gør at hjelmen kan indstilles både i vidden og i højden, nakkespændet, hageremmen og kindstroppen kan betjenes med 1 hånd.

Men det er ikke kun forbrugerne der har fået øjnene op for Uvex hjelmenes kvaliteter, også world tour holdene Francais de Jeux og Shimano-Giant kører med hjelme fra Uvex.