Tilbud
RH+ ZY Cykelhjelm carbon fiber 58-62 mat sort

RH+ ZY Cykelhjelm carbon fiber 58-62 mat sort

999,00 DKK 1.499,00 DKK

Ingen bedømmelse
Model/Varenr.: 2-EHX6061-01 JC
Lagerstatus: På lager
stk.

RH+ ZY Cykelhjelm carbon fiber 58-62 mat sort

ZY blev udviklet i tæt samarbejde med ryttere fra Alberto Contador Foundation, som benytter hjelmen til både træning og løb. ZY benyttes desuden af flere Pro Teams - både on- og off-road.

ZY repræsenterer et gennembrud indenfor hjelm-design. Ved hjælp af en ramme, der ligger placeret i selve EPS-skummet opnås en fantastisk brudstyrke, uden at påvirke hjelmens vægt. Rammen sikrer, at hjelmen ikke splintres i mange stykker i forbindelse med en voldsom påvirkning.

ZY er designet således, at den maksimale luftstrøm skubbes gennem hjelmen, og gør den perfekt til selv de varmeste sommerdage. Yderst velegnet til konkurrence, men også til de daglige træningsture.

Power Fit2 System er et tilpasningssystem, der både kan tilpasses så den sidder stramt i nakken og justeres, så tilpasningssystemet sidder i den rigtige højde, med 3 forskellige højdeindstillinger. Power Fit2 gør, at hjelmen sidder meget stabilt og sikkert, så bekymring eller ubehag undgås.

På ZY Carbon er broen ekstra forstærket med fibercarbon. ZY Carbon findes i sort/carbon eller hvid/carbon. Alle ZY hjelme har reflekterende skær, der sikrer maksimal synlighed, selv under dårlige lysforhold. 
 

Certification: CE EN1078

KONSTRUKTION:

• In Moulding: Ved at benytte In Moulding teknikken, der støber yder- og inderskal sammen, opnås en konstruktionen, der både er stiv og meget let. Denne teknologi gør det muligt, at fremstille hjelme med ekstra lang holdbarhed.

• Inder-ramme/nylon-skelet: Ved hjælp af en ramme, der ligger placeret i selve EPS-skummet, opnås en fantastisk brudstyrke. I forbindelse med en voldsom påvirkning splintres hjelmen ikke i mange stykker.

• Lower Ring: En ring støbt ind i hjelmens nederste del sikrer mindre modtagelighed overfor stød. Det reducerer samtidig risikoen for slidmærker forårsaget af brug og ælde.

KOMPONENTER:

• Divider: Divideren er det spænde, der sidder lige under hvert øre, og sikrer at du kan justere hjelmen hurtigt og præcist. Sæt hjelmen på hovedet, åbn spændet og flyt divideren op eller ned, indtil du rammer den perfekte pasform.

• Stratosoft: Stratosoft er den aftagelige og vaskbare polstring på hjelmens inderside. Polstringen er lavet af allergivenlig "rh+ branded" stof med en åbencellet struktur. Stratosoft sikrer maksimal komfort, og får sveden hurtigt væk.

• Power Fit2 System: Et justerbart system, der kombinerer fordele ved Power Fit2 med mulighed for også at vælge tre forskellige horisontale positioner for hjelmen. Et system som således kan finjusteres i både omkreds og højde. Den innovative og super lette inderramme er sammen med pasform, lethed og åndbarhed de vigtigste funktioner i denne type hjelm.

• Refleks: Reflekterende klistermærker anvendes på de synlige overflader af hjelmen for at sikre maksimal synlighed og sikkerhed, selv i dårligt lys.

• Hjelmpose: Hjelmpose medfølger.

L/XL: Str. 58-62 / 290g
 

RESERVEDELE:

Puder onesize: 2-EHS6106.01 (rød), 2-EHS6106.02 (sort)

Tilpasningssystem: 2-EHS6111