Tilbud
Roeckl Mantua FF MTB Cykelhandsker, sort

Roeckl Mantua FF MTB Cykelhandsker, sort

219,00 DKK 270,00 DKK

Ingen bedømmelse

Roeckl Mantua FF MTB Cykelhandsker, sort

Jeg anbefaler at bestille en hel størrelse mindre, end du normalt bruger.

170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN:Solar Tan Thru® - gen 2 

HÅNDFLADEN: Durasense

FUNKTIONER:Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, All-Weather-Gripp, Gel-technology, blødt tørre-område ved tommelfingrene, reflekterende print. 

Lange fingerhandsker til sommerbrug? Hvis man spørger Roeckl siger de ja absolut! Ikke bare til en tur på mountainbiken, men også på racercyklen! Med lange fingerhandsker opnås maksimalt greb på styret og dermed præcis og hurtig brug af både gear og bremser. 
Den luftige Mantua-handske er ekstrem let og føles som et ekstra lag hud, og i tilfælde af styrt beskyttes hele hånden fra hudafskrabninger. Håndryggen er fremstillet af Solar Tan Thru®, et yderst åndbart materiale, hvor solens stråler kan passere og stadig brune.
Håndfladen er fremstillet i et tyndt, blødt og vejr-resistent Durasense-materiale, som er en form for syntetisk læder udstyret med alle Roeckls funktionelle features. Af kvaliteter, der vedrører komforten kan nævnes Ergonomic Cut gel padding og Comfort Innovation. Silikonebelægning og All-weather-gripp sørger for maksimalt greb i både vådt og tørt vejr.. Et reflekterende kantbånd afrunder handsken på det helt rigtige sted. 

FIND DIN HANDSKESTØRRELSE 

Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal. Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forstil dig at du holder om dit styr.

Se skema HER >>.