Børnetrailer Dolphin NE Winther Kobling - Sort eller Rød

Børnetrailer Dolphin NE Winther Kobling - Sort eller Rød

6.199,00 DKK

Vejl. udsalgspris 6.329,00 DKK

Baseret på 1 anmeldelse

Dolphin NE

Winther kobling
 

Dolphin er Winther’s prisbelønnede cykelanhænger med plads til 2 børn er udviklet og designet med stor fokus på optimal sikkerhed og komfort. Dolphin anhængeren findes i to versioner: Dolphin NE og Dolphin XL - Dolphin NE er Winther’s mest solgte cykelanhænger til transport af børn.

Dolphin NE vs Dolphin XL
I forhold til Dolphin XL modellen så er Dolphin NE lidt lavere i hovedhøjde fra sæderne 70 cm (imod 75 cm på Dolphin XL), der er to bremser og man kan rulle kalecheskærmen op både foran og i siderne - sideruderne kan lukkes helt eller delvist op.

Rummelig og sikker kabine

  • Med en hovedhøjde fra sæderne på 70 cm er der masser af plads til to børn i kabinen, dog max. 45 kg.
  • Børnene sidder sikkert placeret i sæderne med skulderseler, der yder optimal sikkerhed under kørsel.
  • Sædernes ryglæn kan justeres til liggestilling og den faste bund i stødafvisende design giver maksimal beskyttelse af børnene under den heldækkende kaleche.
  • Bag sæderne er der desuden god plads til bagage og indkøb i det 60 liter store bagagerum.
  • Og på trods af den rummelige kabine er Dolphin alligevel den smalleste to-sædes anhænger i sin klasse med en total bredde på lige under 80 cm. Den smalle anhænger gør det trygt at cykle på selv smalle cykelstier.

Kaleche – Ventilation og sikkerhed
Den fleksible kaleche yder en optimal ventilation. Begge sidevinduer kan ved hjælp af lynlås lukkes helt eller delvist op, så der er god mulighed for at justere ventilationen i kabinen. Fronten af kalechen kan rulles op på varme sommerdage, samtidig med at nettet stadig vil beskytte mod sol og insekter.

Kalechen er forsynet med refleksstriber på alle sider, der giver en god sikkerhed i trafikken. Bagklappen er gul; et bevidst valg, der gør cykelanhængeren meget synlig både i dagslys og efter mørkets frembrud.

Ikke kun en anhænger 
Cykelanhængeren kan desuden let monteres med et forhjul og skubbebøjle, så den dermed fungerer som promenade- eller joggevogn. Anhængerens store hjul gør den terrængående og meget letløbende og den er nem at transportere på rulletrapper eller i en elevator.

Hvilken kobling?
Dolphin leveres i rød eller sort komplet med skubbebøjle, parkeringsbremse og sikkerhedsflag.  Når du bestiller din Dolphin skal du vælge, hvilken kobling den skal være monteret med som passer til din cykel enten Winthers standard kobling eller en Weber kobling . Spørg din cykelhandler til råds eller læs mere om de to koblingsmuligheder under ’tilbehør’.

Tekniske data

Kasse og ryglæn:

Slagfast polyethylen plast

Stel og trækstang:

Hærdet aluminiumsrør

Kobling:

Støbt aluminium og polyurethan flexled

Kaleche:

Nylonstof, bygetæt

Hjul:

20 x 1,75 aluminiumsfælge med rustfri eger

Nav:

Aluminium med lukkede kuglelejer

Vægt (u. skubbehåndtag og forhjul):

13 kg

Maksimal last:

45 kg

Sporvidde:

77 cm

Mål med trækstang, NE:

172 x 79 x 98 cm

Mål med trækstang, XL:

162 x 79 x 103 cm

Mål sammenklappet:

101 x 79 x 39 cm

Siddeflade:

20 x 54 cm

Hovedhøjde fra sæde, NE:

70 cm

Hovedhøjde fra sæde, XL:

75 cm

Albuebredde:

65 cm

Benplads i midten, fra ryglæn:

58 cm