Service pakke til luft/luft varmepumpe

Service pakke til luft/luft varmepumpe

1.250,00 DKK

Ingen bedømmelse
Model/Varenr.: Lystrupvej service
Lagerstatus: På lager
stk.

Servicepakke til din varmepumpe indeholder følgende;

  • Kørsel fra Gørløse og max 40 km
  • Grundig rengøring af filtre på indedel.
  • Grundig rengøring og disinfektion af fordamper/spiral og bakker på indedel.
  • Efterbehandling af spiral/fordamper på indedel med GaurdianSpray. Stopper lugte og mulige sygdomskim i at opstå op til 6 måneder efter servicen
  • Grundig rengøring af fordamper og ventilator på udedel.
  • Efterbehandling af fordamper/kondensator med EasyCoat. EasyCoat lægger en akrylhinde over kondensatoren, som beskytter den mod vind og vejr.
  • Kontrol af varme/køle effekt på varmepumpen

 

Du kan købe en engangsservice ved at bestille denne pakke. Når du har købt pakken her i web-butikken, kontakter jeg dig for at aftale tidspunkt for udførelsen.

Du kan også aftale et service abbonement, blot ring / skriv, så laver vi en aftale.

 

Tryghed og god varmeøkonomi

En luft til luft varmepumpe er meget robust og driftssikker, men som med alle andre typer varmeanlæg bør din varmepumpe jævnligt kontrolleres og vedligeholdes.
En varmepumpe arbejder mange timer hvert år og det sætter sine spor. Derfor er det en god ide at servicere den, så du altid har varme i huset, og kan føle dig sikker på at du her en god varmeøkonomi.
Det er derfor ikke kun et spørgsmål om, hvorvidt den fungerer – det er også et spørgsmål om, hvorvidt den fungerer så effektivt som den kan og om den sikrer dig den bedste driftsøkonomi muligt.

 

Lovgivning om service af varmepumpe

Varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel skal, ifølge myndighederne efterse hvert år af en sagkyndig service tekniker, som er forpligtet til at opbevare resultatet af det lovpligtige serviceeftersyn i mindst ti år, så der altid kan fremvises dokumentation over for kommunen.

Hvis du tegner en serviceaftale med Lystrupvej varmepumper, så sørger jeg altid for at servicere din varmepumpe i henhold til gældende lovgivning.