Kraftfuld og effektiv

Energy charge system. Enheden kan oplagre varmeenergi, så du
får en stabil og hurtig opvarmning plus varme til afrimning
· Maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion
· Nanoe-G luftrensningssystem 
· Kraftigere luftstrøm sørger for hurtigere at opnå den ønskede
temperatur i rummet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stabil opvarmning

Ved brug af lagret varme kan indetemperaturen holdes stabil Selv når opvarmningen afbrydes på grund af afrimning, kan den oplagrede varme sikre et stabilt og behageligt indeklima. Det eliminerer tidligere problemer med varierende rumtemperatur, når opvarmningen midlertidigt skal afbrydes.
 

Panasonic 1x4. Komfort året rundt

Med 30 års erfaring på det nordeuropæiske marked, har Panasonic udviklet særlige teknologier, der opfylder de forskellige behov i området. Vores varmepumper er blandt de mest effektive og omfattende alternativer til traditionel opvarmning og køling.

Med en installation får du et ideelt indeklima året rundt – opvarmning, køling eller affugtning, afhængigt af vejret. Med varmepumpen får du også en ren og behagelig indeluft på grund af den effektive luftrenser.
 

 

 

FORÅR, SOMMER, EFTERÅR, VINTER

Ny sollyssensor (ved opvarmning)

Econavi systemet registrerer ændringer i sollysets intensitet i rummet og vurderer,
om det er solskin, overskyet, eller nat. Forbruget tilpasses og reduceres, når det er solrigt. Når vejret skifter fra overskyet/mørkt til solskin, registrerer Econavi sensorerne en højere lysintensitet og sender signaler om,
at varmeeffekten kan reduceres.


 


 

 

 

 

 

 

 

Solrigt
ECONAVI TÆNDER NÅR DET ER OVERSKYET/MØRKT.


Registrering
ECONAVI REGISTRERER OG REDUCERER VARMEEFFEKTEN.


Reduceret energispild
REDUCERER VARMEEFFEKTEN MED EN FAKTOR, SOM VILLE SVARE TIL SÆNKE TEMPERATUREN MED 1 °C.

Ny sollyssensor (ved køling)

Econavi systemet registrerer ændringer i sollysets intensitet i rummet og vurderer, om det er solskin, overskyet, eller nat.
Forbruget tilpasses og reduceres, når det ikke er solrigt. Når vejret skifter fra solskin til overskyet/mørkt, registrerer Econavi sensorerne en lavere lysintensitet og sender signaler om, at køleeffekten kan reduceres.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solrigt
ECONAVI TÆNDER NÅR DET ER SOLSKIN.


Registrering
ECONAVI REGISTRERER OG REDUCERER KØLEEFFEKTEN.


Reduceret energispild
REDUCERER KØLEEFFEKTEN MED EN FAKTOR, SOM VILLE SVARE
TIL HÆVE TEMPERATUREN MED 1 °C.

Styr din varmepumpe fra hvor du end er. Styr klima og energi med det lavest mulige forbrug.

Panasonic har altid leveret højeffektive systemer til opvarmning og køling. Nu tager vi teknologien et skridt videre og præsenterer en cloud-baseret internet-tjeneste, som giver dig mulighed for at styre din varmepumpe, uanset hvor i verden du befinder dig. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din iPad, iPhone eller Android smartphone – eller fra din PC med internetopkobling. Her er de samme funktioner, som hvis du sad derhjemme eller på kontoret: Tænd/sluk, funktionsindstilling, temperaturvælger, rumtemperatur og meget mere. Men her er også ny avanceret funktionalitet i kraft af internetstyringen, som giver den bedste komfort og effektivitet med det lavest mulige energiforbrug.