Værksted & Butik

Hos Lystrupvej Cykelværksted er det vigtigt at levere den bedste service.

Jeg har startet værkstedet op pr. 10 juni 2015 i min garage på privatadressen.
Jeg er uddannet smed og har gennem mange år repareret cykler, biler og motorcykler.
Så hvorfor så ikke tage springet og starte eget værksted?


Jeg reparerer, bygger og justerer alle cykler;

  • Racere
  • Cross Cykler
  • Terræn Cykler. (MTB)
  • Børnecykler
  • Alm. herre og damecykler
  • El-cykler
  • Cykel anhængere, børnetrailere, joggevogne mv.


Ved reparationer bestræber jeg mig altid på at leverer din cykel tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. Ofte vil du kunne hente din cykel samme dag du indleverer den. Mange småreparationer tilbydes ordnet mens du venter!

 

Butik;

I forbindelse med værkstedet har jeg en cykel butik med stort udvalg af reservedele og tilbehør til alle cykler samt salg af cykler fra Ebsen Bikes, Bottechia, Ebs og Cube m.fl samt cykeltrailere fra M-Wave. Størstedelen af vareudvalget kan du også finde i web-butikken.

Ved køb af ny cykel hos mig kan du vælge at få den udleveret i papkassen (eller sendt) eller du kan GRATIS få den samlet og justeret, så du kan cykle hjem på den!

 

Åbent når de andre har lukket!

Jeg holder stadig åbent, men så længe alt Corona ståhejet står på, KUN EFTER AFTALE. Så ring/skriv hvis du har behov for assistance / eller at handle🙃 Og husk at holde afstand og alle de øvrige forsigtigheds regler.. Web butikken ekspederes uændret

Åbningstider på værkstedet/butikken (med forbehold, ring - SMS altid for aftale først, hvis du vil være sikker på ikke at køre forgæves)

Du er altid velkommen til at banke på i privaten, også uden for nedenstående tider. Er jeg hjemme har jeg altid "åbent" for salg og indlevering /udlevering.
Mandag                 :    17:00 - 21:00

Tirsdag                  :    17:00 - 19:00

Onsdag                  :    17:00 - 21:00

Torsdag                 :    17:00 - 21:00

Fredag                   :        Lukket 
Lørdag                   :    12:00 - 16:00
Søndag  & 
Helligdage: 14:00 - 21:00 
Herudover efter aftale