Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lystrupvej Cykelværksted
Enkeltmands virksomhed
CVR nr. 27111068
Lystrupvej 29
3330 Gørløse
Lystrupvej@mail.dk

24664074
Igangsat 2015
 

Betaling

På lystrupvej.info kan der betales med:
Visa
Mastercard
Bankoverførsel  (du modtager betalingsinfo pr. mail og varene sendes når din betaling er registreret)
MobilePay 


Der kan være kortgebyr forbundet med brug af kreditkort.  Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort fremgår hos dit betalings institut.
Der tages ikke gebyr ved betaling af varer på  lystrupvej.info
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lystrupvej.info  Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ved bytte til en dyrere varer eller anden betaling der overstiger beløb godkendt ved køb, sendet et nyt betalings link som skal godkendes af dig, før dette beløb kan trækkes på dit kort. 
Ved betaling af mindre beløb end det du har godkendt (for eksempel ved udsolgte varer) kan lystrupvej.info nedskrive det beløb du har godkendt
Levering
Du kan afhente dine varer gratis på Lystrupvej 29, 3330 Gørløse.

BEMÆRK; Cykler på tilbud er til afhentning på værkstedet / butikken. Sendes gerne men kun på købers regning
Som udgangspunkt er værkstedet åbent for udlevering af varer hver dag kl. 16:00 til 22:00, men da det er en enkeltmands virksomhed og da jeg indimellem har gøremål uden for matriklen, anbefales det på det kraftigste at lave en aftale vedr afhentning, pr. telefon eller SMS. 24664074
Ved mit fravær kan varene evt. sættes frem til dig efter aftale.
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og værdi.
Du modtager en mail fra lystrupvej.info når dine varer afsendes.
Fragt;
Priser varierer. Du kan se aktuelle priser i indkøskurven.
Samlet køb over kr 199,-  leveres "fragtfrit” med Post Danmark uden omdeling (du skal afhente pakken ved nærmeste Post udleverings sted (du får besked af Post Danmark, når din pakke er klar til afhentning).
Samlet køb over kr 299,- leveres "fragtfrit" med omdeling

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på lystrupvej.info
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  4. Får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved lystrupvej@mail.dk ellr telefon 24664074  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Link til fortrydelsesformular
(download, ret til og upload i PDF)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. 
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca.500 DKK.


Varer undtaget fortrydelsesretten

  1. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, bl. energi drik ol.
  2. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
  3. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
  4. aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lystrupvej Cykelværksted
Lystrupvej 29
3330 Gørløse


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på lystrupvej.info har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
 

Lystrupvej Cykelværksted
Lystrupvej 29
3330 GørløseVi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på lystrupvej.info, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lystrupvej Cykelværksted og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og ansvarlig for bogholderiet for Lystrupvej Cykelværksted har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lystrupvej.info er Klaus Andersen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til lystrupvej.info videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Lystrupvej Cykelværksted har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lystrupvej Cykelværksted  via e-mail lystrupvej@mail.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Klaus Andersen på mail: lystrupvej@mail.dk eller telefon 24664074 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.