Lygtesæt Lumos Firefly 2 x Firefly og 1 stk. trådløs ladestander

Lygtesæt Lumos Firefly 2 x Firefly og 1 stk. trådløs ladestander

699,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: LU-410 Sø
Lagerstatus: På lager
stk.

Lygtesæt Lumos Firefly 2 x Firefly og 1 stk. trådløs ladestander

Firefly – det ultimative cykellygte-system. Firefly opgraderer din cykeltur med lys, blinklys, bremselys, synkroniseret blink og magnetisk montering. Blinklys-funktionen kræver Lumos fjernbetjening, som følger med Lumos hjelmene. Hvis du ikke har en Lumos hjlem findes fjernebtjeningen som tilbehør og kan købes her.


KAN PLACERES HVOR-SOM-HELST PÅ CYKLEN
At have fleksibiliteten til at placere en Firefly hvor som helst er det, der gør dem så nyttige. Uanset hvordan du rider, vil der være en måde, hvorpå du sikkert kan vedhæfte flere Firefly til din opsætning.


RØDE + HVIDE + GULE LED'ER I HVER FIREFLY
Placer dine Firefly-lys, hvor du vil. Da hver Firefly bærer røde, gule og hvide dioder, kan den fungere som enten for-, bag- og/eller blinklys. Hvis du ændrer mening om din opsætning, behøver du ikke købe mere, bare skift placeringen af ​​dit lys gennem appen, og så er du i gang.
Hvis du løber tør for batteri på en Firefly, men har brug for et lys der, skal du bare skifte den ud med en anden Firefly, så du sikkert kan komme til din destination og oplade den igen.


ALLE FIREFLY LIGHTERNE SLUKKER ”AUTO-MAGISK”
Du behøver ikke spilde tid på at slukke hvert af lysene én efter én. Sluk blot en Firefly, og resten følger med. Hvis du også har en hjelm synkroniseret, vil den samme adfærd også gælde der.


MAGNETISK MONTERING
Spild ikke tid på at fumle rundt og prøve at sætte dine cykellygter på, hver gang du vil cykle. Med det magnetiske Firefly-monteringssystem kan du nemt sætte dem alle fast på få sekunder og fjerne dem lige så nemt.

 


UBERSVÆRLIG TRÅDLØS OPLADNING
Farvel til sammenfiltrede kabler. Firefly oplader med enhver standard trådløs Qi-oplader, selv Magsafe! Det har aldrig været så nemt at oplade dine cykellygter. Hvert Firefly-sæt kommer med en opladningsholder, så du kan oplade din Firefly, selvom du ikke ejer nogen trådløse opladere.

 


VANDTÆT
Firefly er holdbart og IPX6 vandtæt. Cykel med Firefly i al slags vejr, vel vidende at de kan klare det.

 


BATTERITID
Lygternes størrelse taget i betragtning, holder Firefly rigtig længe. Sammen med appen kan du tilpasse blitzmønstrene til at skrue op for køretider så længe som 35 timer, før du har brug for en genopladning.

 


Brændetider - lys i lygtens yderring (dioder) og LED pærer i center

Hi-vis (blitz): 5 timer
Konstant lys: 3 timer
Batteri-besparelse (blink): 35 timer

 


Brændetider - lys KUN i lygtens LED-pærer i center

Hi-vis (blitz): 10 timer
Konstant lys: 2,5 timer
Batteri-besparelse (blink): 30 timer



SMART APP (synkronisering)
Lumos-appen giver dig mulighed for at tilpasse dine lysindstillinger, så de passer til dine behov og låser op for opgraderinger til lygterne. For at låse op for Fireflys fulde potentiale skal du først downloade Lumos-appen, og derefter følge denne vejledning. Mere information om download af appen kan findes her:



Når appen er blevet downloadet, bliver du enten bedt om at gå til parringsprocessen med det samme, hvis det er første gang, du bruger appen eller dine Firefly lygter er dine eneste Lumos enheder. Hvis en hjelm og en fjernbetjening allerede er blevet parret med appen, skal du blot klikke på fanen "Alle enheder" og derefter på "+"-ikonet i øverste højre hjørne af din skærm.


Sådan parrer du dine Firefly lygter med Lumos app'en:

 

  1. Download og start Lumos-appen.
  2. Klik på "+" ikonet
  3. Sæt dine Firefly-lys i "Parringstilstand" ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder eller deromkring. Hvis det gøres korrekt, bør lygterne lys begynde at ”pulsere” (se videoen).
  4. Sørg også for, at enhederne er inden for Bluetooth-rækkevidde, og når appen viser, at der er enheder i dit område, skal du klikke på "Tap to Pair".
  5. Klik på "I'm done with pairing", når du ser en "Paired"-meddelelse på siden af enheden. Voila!


BEMÆRK: Hvis du parrer flere enheder på samme tid (hjelme, firefly og fjernbetjening), viser vores erfaring at parring af 2 enheder ad gangen fungerer bedst! Du skal blot følge trinene, men med 2 enheder ad gangen, hvis din mobil ikke er i stand til at finde dem på parringssiden.


For yderligere hjælp se evt. denne Youtube video: 

 

 

Sådan parrer du dine Firefly lygter med Lumos remoten:
 

  1. Sørg for, at alle dine enheder er blevet tildelt en position i synkroniseringsgitteret, før du fortsætter til næste trin. (Du vil højst sandsynligt blive bedt om at parre fjernbetjeningen af selve appen, hvis du ikke allerede har gjort det).
     
  2. Hvis dine enheder ikke er synlige app’en, skal du placere alle dine enheder tættere på hinanden.
     
  3. Sæt derefter et hvilket som helst af dine Firefly-lys og Lumos-fjernbetjeningen i parringstilstand ved at holde både 'L'- og 'R'-knapperne nede, indtil lysene pulsere. Sæt derefter et hvilket som helst af dine Firefly-lys i parringstilstand. På Firefly-lygterne gør du dette ved først at slukke lyset og derefter holde tænd/sluk-knappen nede, indtil lyset i dem pulsere.
     
  4. Efter et par sekunder skal du trykke på enten L- eller R-knappen på fjernbetjeningen. Lyset, der tidligere var i parringstilstand (pulsering), slukker og vender tilbage til en normal tilstand, hvor lygterne ikke længere pulsere. Dette indikerer en vellykket parring.
     
  5. Tryk på en af knapperne på fjernbetjeningen en gang til for at bekræfte, at parringen er vellykket. Du skal muligvis vente et øjeblik, før parringen træder helt i kraft.


For yderligere hjælp se evt. denne Youtube video: 

 





FUNKTIONER

Kraftigt lys (op til 120 Lumen)
Vandtæt (IPX7)
Synkroniseret blink
Nen setup og installation
Forlygte
Baglygte
Blinklys
Bremselys
Kan synkronisere med andre brugere
App kontrol
Synkronisering med Lumos hjelmene
Lommestørrelse (fylder ikke ret meget)
Magnetisk montering (click-on)
Solidt design
Alsidig montering (kan monteres overalt)
Trådløs opladning
Automatrisk sluk
Blitzmønster kan skræddersyes
Lang batteritid
Kompatibel med Qi opladning