Spanninga baglygte Lineo Xba sort med automatik

Spanninga baglygte Lineo Xba sort med automatik

209,00 DKK

Ingen bedømmelse
Model/Varenr.: H056028 Csn
Lagerstatus: På lager
stk.

Spanninga baglygte Lineo Xba sort med automatikLeder du efter en unik lysløsning? Så er LINEO baglygte det perfekte svar til dig! På grund af sine 2 originale lyslinjer, der er placeret i begge nederste hjørner af produktet, giver LINEO et ufravigeligt og karakteristisk look til hver cykel. Den har den banebrydende Light Line Technology © , der spreder lyset gennem specielt formede lysstyringer. Denne  LINEO er med automatisk censor

Ved siden af ​​sit design, der er inspireret af lysene i bilindustrien, adskiller LINEO sig virkelig fra sin ekstreme høje ydelse. Dens 2 lyse LED'er skaber en lyseffekt på 10 Candela og en synlighed af lysstrålen fra 600 meter. Sammen med sin store, integrerede reflektor tilbyder denne baglygte optimal sikkerhed på vejen, da du ikke kun er synlig bagfra, men også fra siderne.

Funktioner og ydeevne

LINEO fås i 3 forskellige versioner, (dynamo, alm baglygte og baglygte med automatik)og alle har et fleksibelt monteringssystem. Dette betyder, at de er kompatible med bærere med enten en 50 mm og 80 mm boltafstand. 

Denne batteriversion af LINEO baglygte er med med en automatisk sensor (Xba) eller uden (Xb). Denne sensor måler niveauet af mørke udenfor og tænder lyset automatisk og slukker.

Begge batteriversioner af LINEO har en imponerende levetid på 180 timer. Dette er helt ekstraordinært for en baglygte på batteriet med denne lysudgang! De arbejder med 2x AA-batterier, der leveres med baglygterne. Er dit batteri næsten tomt? Vær ikke bange, for den handige indikator for batterilæsning signalerer dig til tiden for at udskifte batterierne.

LINEO baglygter er i overensstemmelse med tyske , franske , danske og hollandske standarder.