Gaffelpumper / Dæmperpumper

Når du skal justere trykket i enten din for eller baggaffel er det vigtigt at du har den rigtige form for pumpe. Herover kan du se mit udvalg af pumper som kan bruges til det. De fleste gaffelpumper kan bruges både til for- og baggaffel, så på den måde er du klar til begge opgaver.  Det er vigtigt at du køber en gaffelpumpe med manometer, så du på denne måde kan tjekke trykket.

Mange ser det måske ikke som en nødvendighed eller syntes det virker uoverskueligt at tjekke sin gaffel. Men det er meget simpelt, så for både cyklens og din egen skyld skal du helt klart gøre det. Du får en meget bedre oplevelse når du cykler hvis cyklens forgaffel er indstillet efter dig. Det er din vægt og din kørerstil (især ved MTB) som afgører hvor højt trykket skal være, så derfor er det ikke sikkert at din cykel skal have samme tryk som din nabos!!

 

HVORDAN PUMPER JEG MIN FOR- ELLER BAGGAFFEL?

Når du har fundet ud af hvor meget luft der skal pumpes i din gaffel vil du kunne fjerne en lille plastikdæksel foroven på fx. din forgaffel. Her påsætter du pumpen og pumper det manglende luft i - dog vil vi anbefale at du pumper ca. 4-5 PSI mere i, da der når du fjerne pumpen vil ryge lidt luft ud igen. Det er altid en god ide at skrive trykket op så du næste gang nemt og hurtigt kan pumpe den op til det korrekt lufttryk. Det er klart at anbefale du tjekker din forgaffels lufttryk jævnligt, så du på denne måde undgår du laver unødvendige slid på den eller opnår en ukomfortabel cykeltur.

 

KØB DIN GAFFELPUMPE NU

Har du en forgaffel på enten din MTB eller citybike og ikke allerede har en pumpe til det, vil jeg anbefale at du anskaffer dig en med det samme. Bestiller du hos lystrupvej.info kan du få leveret allerede næste dag. Eller du kan afhente samme dag på Lystrupvej 29, 3330 Gørløse. Bemærk de konfortable aften åbningstider helt frem til kl. 21:00 Hvis du skulle have spørgsmål omkring gaffelpumper og hvilken en du skal købe er du altid velkommen til at ringe ind til min support på 24664074, hvor jeg vil være klar med gode råd og vejledning i hverdagene & søndag frem til kl. 22:00