Tilbud
Fulcrum Racing 5 C17 Hjulsæt HG11 til 9 mm Quick Releace

Fulcrum Racing 5 C17 Hjulsæt HG11 til 9 mm Quick Releace

2.499,00 DKK 2.799,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: R5-19CFRBS Jc
Lagerstatus: På lager
stk.

Fulcrum Racing 5 C17 Hjulsæt HG11 til 9 mm Quick Releace

Fulcrum Racing 5 C17 HG11 hjulsættet er gået fra at præstere rigtig godt, til at gøre det endnu bedre på landevejen i den nye forbedrede udgave. Racing 5 C17 er i forvejen et af de bedste hjulsæt i sin kategori, og er nu blevet endnu bedre.

Hjulsættet er bygget op på de samme kvaliteter som tidligere gjorde Racing 5 LG til et populært hjulsæt. Det var fx. en øget udvendig fælgbredde til 23mm, der kombineret med nye features, nu gør Racing 5 C17 til et meget attraktivt hjulsæt indenfor race.

En 18 egers opspænding i forhjulet og den 20 egers konstruktion i baghjulet kombineret med en oversize flange, giver sammen med den asymmetriske bag fælg mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget tværgående styrke og hurtigere respons ved acceleration. Det asymmetriske fælg design giver også mulighed for højere og mere ensartet eger tilspænding i baghjulet.

På Racing 5 finder du også en differenceret fælg højde mellem for og baghjul. Hos Fulcrum kaldes denne teknologi for DIFFERENTIATED RIM HEIGHT hvor højden i forhjulet er på 24,5mm og baghjulet 27,5mm. Ønsket med denne feature er at give forhjulet bedre styreegenskaber, og gøre det knap så vindfølsomt, modsat baghjulet hvor man med det lidt højere asymmetriske fælg skaber en højere stivhed i hjulet, og derved overfører mere kraft ud i hjulet, med en højere fart til følge.

Med ANTI ROTATION SYSTEM hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet, kan give af effekt. Designet på eger og nav hus er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeret ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen. Dette betyder, at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.

Bruges dette hjulsæt til enten som Gravel eller Cross hjul, bør du montere et DRP (DIRT ROAD PROTECTION) KIT for at beskytte hjulsættets lejer yderligere mod vand og støv, som kan forkorte holdbarheden af lejet. På dette hjulsæt bruges DRP KIT 2 som du finder via dette LINK eller under Relaterede Varer nederst på dette site.

Hjulsættet passer til cykler med det klassiske fæstningssystem Quick Release (QR) og er til fælgbremse.

Vægten på hjulsættet er på blot 1650g pr. sæt, og er kompatibel med Shimano/Sram. Hjulsættet findes også i en udgave til brug med Campagnolo gearsystem. Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE Dæk og slange EGER PROFIL Aero, straight pull
DÆK BREDDE 23 - 50 mm NIPLER Aluminium
FÆLG MATERIALE Aluminium NAV FOR Aluminium, aluminium flange
FÆLG HØJDE For 24,5mm, bag 27,5mm NAV BAG Aluminium, aluminium oversize flange
FÆLG BREDDE 23mm ETRTO 17C LEJER Industri lejer
BREMSESYSTEM Fælgbremser AKSEL Aluminium
BREMSEFLADE MATERIALE Aluminium bremseflade, turned AKSEL KOMPABILITET For QR, bag QR
EGER FOR 18 KASSETTE OPSÆTNING Campagnolo eller Shimano/Sram
EGER BAG 20 (10 højre, 10 venstre) VÆGT 1.650g
EGER MATERIALE Rustfri stål VÆGTGRÆNSE RYTTER 109kg